Professioneel begeleiden bij verlies
Over de auteurs

Over de auteurs

Jakob van Wielink: auteur, opleider en begeleider

 

Jakob van Wielink begeleidt nationaal en internationaal mensen en organisaties bij het ontwikkelen van (persoonlijk) leiderschap en veerkracht. Hij publiceert veelvuldig over de thema’s van de Transitiecirkel. Mede van zijn hand verschenen eerder Over de rooie. Emoties bij verlies en verandering op het werk (2012, Kluwer), Aan de slag met verlies. Coachen bij veranderingen op het werk (2015, Ten Have), Met zoveel liefde heb ik van je gehouden. Woorden bij persoonlijk verlies (2016, Witsand Uitgevers) en Rouwregels. Handvatten voor organisaties rond overlijden en terminale ziekte (2015, Witsand Uitgevers). Hij is medevertaler van Hostage at the table van George Kohlrieser, dat in het Nederlands verscheen als Laat je niet gijzelen (2016, Witsand Uitgevers).

www.jakobvanwielink.com

 

Leo Wilhelm: auteur, leidinggevende en verliesbegeleider

 

Leo Wilhelm is leidinggevende en coach met als specialisatie transitie. Hij heeft ervaring in het bedrijfsleven en bij de rijksoverheid. Leo is gecertificeerd rouwbegeleider, heeft jarenlange ervaring in een hospice en werkt met individuele en groepsgerichte ondersteuning bij verlies en transitie. Hij is coauteur van een groot aantal artikelen over verlies en rouw, heeft bijgedragen aan diverse boeken met hoofdstukken over dit thema en schreef met Jakob van Wielink Rouwregels. Handvatten voor organisaties rond overlijden en terminale ziekte.

www.troostcoach.nl

 

Denise van Geelen-Merks: auteur, opleider en (organisatie)psycholoog

 

Denise van Geelen-Merks heeft jarenlang op interim basis in HR- functies gewerkt voor verschillende organisaties. Door dit werk heeft zij ervaren hoeveel invloed vroegere ervaringen met welkom, hechting, intimiteit, afscheid, rouw en betekenisgeving hebben op de communicatie in het hier en nu. Met deze thema’s werkt zij individueel, met (echt)paren en met teams. Denise is gecertificeerd begeleider van familie- en organisatieopstellingen en begeleidt retraites. Met Jakob van Wielink schreef zij Met zoveel liefde heb ik van je gehouden. Woorden bij persoonlijk verlies.

www.denisevangeelen.nl

 

Tip: deze website werkt wel op systemen met een smal scherm zoals een smartphone, maar je kunt hem beter gebruiken op een computer of tablet.

Hint: this website does work on a smartphone screen, but we recommend that you use a computer or tablet.